Boek "Wat gebeurt hier nu eigenlijk?"

Is het vooruitkomen met teams en groepen voor jou een hoofdbreker? Zou je wel eens meer grip willen krijgen op het ‘groepsgebeuren’? Je bent niet de enige. De meesten van ons hebben in hun opleiding of werk nooit geleerd om te kijken naar een groep als geheel. Gelukkig hebben we hier een boek over geschreven! ‘Wat gebeurt hier nu eigenlijk?’ stond meerdere malen in de Managementboek top 10.


Hoofdstuk 1 Aaargh!
De frustrerende herkenning
Hoofdstuk 2 Huh?
De basis van groepsgedrag
Hoofdstuk 3 Oooh!
De zoektocht naar oplossingen
Hoofdstuk 4 Tadaa!
10 oefeningen voor teams en groepen

Met 10 oefeningen + lesmateriaal

Als je het eenmaal ziet, kan je niet meer terug

Hoe komt het eigenlijk dat we zoveel verwachten van een groep terwijl we er tegelijkertijd zo weinig van weten? Besteden we wel aandacht aan het juiste? Wat je niet ziet, kun je immers niet veranderen. ‘Wat gebeurt hier nu eigenlijk?’ is om deze reden geschreven: laten we met elkaar meer leren over de weg naar succesvol groepsgedrag, bekeken en onderbouwd vanuit een populair gedragswetenschappelijk perspectief. Het boek ‘Wat gebeurt hier nu eigenlijk’ van auteur Bas van Kesteren, founder en directeur van LetsOpp heeft al veel teams en organisaties geholpen bij bewustwording over groepsgedrag. Het boek wordt vaak ingezet als trainingsmateriaal of in workshops. Managers gebruiken de oefeningen achterin het boek om tijdens vergaderingen of sessies effectief vooruit te komen met de groep.

Wil je meer weten?

Gegarandeerd succes

De 10 praktische oefeningen achterin het boek helpen managers en medewerkers om daadwerkelijk uitvoering te geven aan de inhoud.