Webinars & Colleges

Haal het beste uit je groep

 

Informatieve sessies over groepsdynamica: van wetenschap naar de praktijk. Relevant voor mensen die te maken hebben met teams, organisaties en met groepen buiten je organisatie, bijv. in het kader van participatie. 

Al bijna 1000 mensen gingen je voor! Doe je ook een middag mee? Je bent van harte welkom!

Colleges en webinars

Voor iedereen die meer wil leren over groepen organiseren we  colleges op locatie of webinars. Waar je ook bent, we brengen de groepsdynamica naar jou toe. We zien je graag op locatie of via ZOOM-professional. 

Gratis deelname, schrijf je in via het formulier rechts op deze pagina. 
Onze kennissessies zijn niet voor zelfstandig trainers en coaches.
 
WEBINARS 2021

Live-webinar | Van eindeloos (online) vergaderen naar gedragen oplossingen 28 januari 15.00 - 16.00 uur via Zoom

Live-webinar | De Teamscan:  patronen en dynamieken van teams in kaart 16 februari 15.00 - 16.00 uur via Zoom

Live-webinar | Forward Thinking, benut medewerkers als bron (HR special)  25 maart 15.00 - 16.00 uur via Zoom

Live- webinar | Is jouw team aan het samenwerken of vooral samen aan het werk? 22 april 15.00 - 16.00 uur via Zoom

Live-webinar| Forward Thinking, benut medewerkers als bron (HR special) 10 juni 15.00 - 16.00 uur via Zoom

Live college Event | op locatie in Rotterdam 30 september 15.00  -17.30 uur

25 november
15.00 - 17.00 uur (Locatie volgt)
Scrol iets naar beneden voor het inschrijfformulier:
'Forward Thinking: hoe organiseer je dat?’
Altijd al willen weten waarom mensen 'ja' zeggen en vervolgens 'nee' doen? Hoe je mensen 'meekrijgt' in een verandering? Of hoe je tot ideeën kunt komen in je vergadering en niet alleen maar blijft hangen bij meningen en ongedragen oplossingen? 
Vaak denken we vanuit individuele dynamieken, want als we ieder individu bereiken, krijgen we de hele groep wel mee, zo is de gedachte. Maar is dat effectief? Individueel gedrag wordt in grote mate beïnvloed door de context waarin het individu verkeert, de groep! De groep zet de normen, beïnvloedt en heeft impact.
Met kennis van groepsdynamica en collectieve intelligentie, begrijp je waarom mensen zich in groepen anders gedragen dan individueel. En, belangrijker nog, leer je hoe je groepen betrokken kunt krijgen en succesvol kunt maken.
Tijdens ons open college dagen we je uit op een heel andere manier naar je organisatie en de mensen daarin te kijken. Je loopt naar buiten met frisse nieuwe invalshoeken, energie en praktische tips om ermee aan de slag te gaan. Durf jij het aan?
Bas van Kesteren, oprichter van LetsOpp, onderzoekt al 20 jaar groepsdynamica en wat er nodig is om tot collectieve intelligentie en idee-ontwikkeling te komen. Niet alleen in je organisatie, maar ook daarbuiten met je zgn. 'externe stakeholders'.
In onze colleges hierover vertelt hij wat het is, hoe het werkt, hoe je de intelligentie van de groep (beter) kunt benutten en geeft praktische tips. Ondertussen trapt hij tegen heilige huisjes en daagt hij je uit om op een nieuwe manier te kijken naar vanzelfsprekendheden.

Bas College Neuf 2

 

Aanmelding Colleges / Webinars