LetsOpp Logo V2@3x-1
WEBINARS  MASTERCLASSES  TRAININGEN  OPP APP  Alleen als het echt dringend is!

Het LetsOpp Team

LetsOpp krijg je als je groepsdynamica, technologie, organisatie-antropologie en powerrrrrr bij elkaar zet.


Gedreven, energiek, nieuwsgierig en innovatief.

Saskia Reudink
Saskia Reudink - Met een studie-achtergrond als organisatie-antropoloog, heeft ze leren kijken naar organisatieculturen en groepsdynamieken. Inmiddels al 4 jaar actief als facilitator, trainer en implementatiebegeleider van de Opp app. Saskia vind je bij opdrachten met een interne focus (teamontwikkeling, interne participatie), maar ook bij opdrachten met een extern doel (burger- en huurderparticipatie). Ze maakt de vertaalslag van de wetenschappelijke kennis over groepsgedrag naar wat er in jouw situatie gebeurt. Hoe kunnen we de dynamiek van jouw groep succesvoller maken? Saskia begrijpt de uitdaging van de opdrachtgever en neemt deze stapsgewijs mee in onze aanpak van idee-ontwikkeling met teams en grote groepen.

Esther Duijts
Esther Duijts - Vanuit opgaven waar organisaties voor staan en met gevoel voor context, weet Esther met teams aan de slag te gaan. Vanuit haar ervaring als managementadviseur, teamleider en programmamanager Interne communicatie en HR beleid werkt Esther met 'wat er is' in relatie tot groepsdynamieken. Je gaat Esther ontmoeten bij onze opdrachten met interne focus: interne participatie en teamontwikkeling.
Esther: "Ik geloof in de kracht van teams in organisaties. Door teams te begeleiden in het herkennen van beïnvloeding, weerstand of groepsnormen kan een team bewust patronen doorbreken. De teamscan waarmee wij werken is een effectieve tool. Als managers laten weten verrast te zijn over het naar boven halen van patronen en blij zijn met de begeleiding waarin wij teams meenemen in hun opgaven waar zij zelf mee verder kunnen, is mijn missie geslaagd."

Bas van Kesteren
Bas van Kesteren - Groepsdynamicus met veel IT-ervaring bij software bedrijven. Inspirator, motivator en ondernemer. Wordt binnen ons team gekscherend 'de evangelist' of 'de professor' genoemd, vanwege zijn enorme leergierigheid en interesse voor groepsdynamica, idee-ontwikkeling en collectieve intelligentie, en ook zijn passie om die kennis te delen. Met een onderzoeksachtergrond aan het MIT in Boston naar groepsdynamica en sociale big data, en zijn ervaring in alliance en channel management bij diverse software bedrijven, ontstond het idee om tools te bouwen. Want, als je alle spelregels van de groepsdynamica wilt toepassen om tot het benutten van collectieve intelligentie te komen, en je komt erachter dat zoiets nog niet bestaat, dan bouwen we het toch gewoon zelf?

Wouter de Boer
Wouter de Boer - Onze 'bouwer'. Alles wat we technisch willen, bouwt Wouter. Met een achtergrond in Computer Science & Engineering en een schat aan ervaring in ICT, is Wouter onze whizzzzkid. Samen met Bas de founder van de LetsOpp. Want deze alleskunner blijkt nog te kunnen ondernemen ook! Oplossingsgericht en pragmatisch, kritisch en met een enorme drive om vooruit te gaan en aan te pakken. Thuis bouwend aan een jong gezin, op 'de fabriek' bouwend aan de ultieme software voor collectieve intelligentie. En oh ja, hij weet alles van blockchains.

We vinden het leuk je te ontmoeten!

We ontmoeten je graag voor een kop (virtuele) koffie om samen te ontdekken hoe we je kunnen helpen. En mocht je het fijn vinden om de ervaringen van onze klanten te weten, we brengen je graag met ze in contact!

 

 BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE