LetsOpp Logo V2@3x-1
COLLEGES  MASTERCLASSES  TRAININGEN  TOOLS  Alleen als het echt dringend is!

Medewerkersbetrokkenheid
Betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers verhogen

Geen enquête maar een outside-in dialoog!

Wat doe jij met de uitslagen van je medewerkerstevredenheid-onderzoek? Het standaard vragenlijstje analyseren en er een strategie op loslaten in de hoop dat je raak schiet? 

Wat als er een betaalbare manier is waarop je niet ophaalt wat jij wilt weten, maar je medewerkers op een anonieme en gestructureerde manier kunnen aangeven wat er bij ze speelt? En niet alleen dat,  ze komen zelf ook nog tot ideeen en oplossingen!
Met onze Forward Thinking methode en het gebruik van de Opp app, die we ook wel MTO 2.0 noemen, kom je op een snelle, slimme en gestructureerde wijze tot verbinding met je medewerkers.
Het grote verschil met de traditionele enquête is dat je vooral dialogen voert over thema's die relevant zijn voor je medewerkers. En -dat is een cruciale- dat kunnen thema's zijn waar 'het management' niet altijd zicht op heeft. Zo haal je op wat er werkelijk speelt!
De dialogen zijn altijd vanuit de Forward Thinking-methode. Zo komt de groep samen tot ideeen en oplossingen, tot acties en to do's en ervaren ze direct de impact van de dialoog. Niet klagen in een enquete en vervolgens maanden moeten wachten op resultaat, maar direct aan de slag met wat de groep zelf belangrijk vindt!
Betrokkenheid laat zich niet creëeren, deze moet je faciliteren. Door een relevante dialoog met je medewerkers te voeren en ze tot eigen oplossingen te laten komen waar ze zelf aandeel in hebben. Met de Opp app is dit mogelijk.

 

Wil je ervaringen horen van organisaties die al werken met Forward Thinking en de Opp app?

Zoals Dura Vermeer, Havensteder, de Gemeente Rotterdam en anderen? 

Neem dan even contact met ons op.

Koffie

We ontmoeten je graag voor een kop koffie om samen te ontdekken hoe we je kunnen helpen. En mocht je het fijn vinden om de ervaringen van onze klanten te weten, we brengen je graag met ze in contact!

 

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE