LetsOpp Logo V2@3x-1
WEBINARS  MASTERCLASSES  TRAININGEN  OPP APP  Alleen als het echt dringend is!

Masterclasses 

Masterclasses

Succesvol groepsgedrag! Binnen je team, maar ook in de relatie met de groepen die belangrijk voor je zijn.

Je wilt meer bewustwording in je team!

Misschien om je eigen team effectiever te laten samenwerken of om tot meer innovatie in je team te komen. Maar misschien ook wel omdat je teamleden met andere 'stakeholders' moeten werken. Je wilt kennis over hoe effectief gebruik te maken van de dynamiek en collectieve intelligentie van medewerkers, burgers, bewoners, klanten of afvaardigingen van belangengroeperingen.
Onze masterclass biedt je een flinke portie kennis over collectieve intelligentie: hoe groepen werken, hoe groepsbeïnvloeding werkt, hoe mensen leren in groepen en hoe het toch komt dat mensen 'ja' zeggen maar 'nee' doen! Maar vooral, hoe groepen samen tot de beste ideeën komen en mensen zich er ook echt aan verbinden!
Onze inhouse masterclass neemt jouw mensen in een dagdeel mee de wetenschap in. Je krijgt inzicht en praktische tips waarmee je teamleden (en jij!) verder kunnen!
De masterclass geven we vaak voor directie/managementteams, maar kunnen we ook aanpassen voor je medewerkers.
De masterclass duurt 3 uur en kost €1200 exclusief BTW. Meer informatie kun je opvragen bij Saskia: 06-14241285 of saskiareudink@letopp.com 

Leerdoelen van de Masterclass:

Basisregels Groepsdynamica

Beïnvloeding en emoties binnen team en groepen

Collectieve intelligentie

Waarom mensen 'ja' zeggen en 'nee' doen?

Idee-ontwikkeling: vooruitkijken ipv terugkijken

Hoe mensen leren binnen team en groepen

Normen en gedrag van teams en groepen

Betrokkenheid, tevreden en loyaliteit, hoe werkt dat?

Aanmelding Masterclass voor organisaties

 

Wil je meer weten?

Laten we dan even bellen met elkaar en kunnen we samen ontdekken of deze masterclass bijdraagt aan jouw verwachtingen. 

Bel ons voor meer informatie

 

Met de wetenschap als basis

Wanneer je echt je stakeholders betrokken wilt krijgen, vraagt dit om een nieuwe mindset en een ander vertrekpunt in hoe je de relatie met je stakeholders inricht. De ingesleten patronen van denken, organiseren en communiceren leggen we bloot in onze trainingen. Ook leggen we uit hoe je het anders kunt aanpakken, gebaseerd op het laatste wetenschappelijk onderzoek naar groepsdynamica en sociale fysica.
Door inzicht te krijgen in de wetenschappelijke achtergrond van groepsdynamica word je je bewust van denkpatronen die vaak onbewust worden gevolgd in de organisatie. Maar als die denkpatronen niet het gewenste resultaat opleveren, zal je toch iets moeten veranderen. Inzicht in groepsdynamica biedt het beste vertrekpunt.

 

Onze trainingen zijn een combinatie van kennis en concrete toepassing.  We doorlopen samen de 6 dynamieken van idee-ontwikkeling en behandelen de belangrijkste dynamieken voor succesvolle groepen. Daarnaast krijg je praktische tips en oefenen we samen een paar technieken die je direct kunt toepassen in je eigen werk.
Of je nu werkt met externe groepen, zoals burgers of bewoners, of met interne groepen, bijvoorbeeld je medewerkers! 

 

Neem contact op met Saskia Reudink voor meer informatie:
saskiareudink@letsopp.com en +31-6-14241285.