LetsOpp Logo V2@3x-1
WEBINARS  MASTERCLASSES  TRAININGEN  OPP APP  Alleen als het echt dringend is!

Who moved my cheese?

Posted by Saskia Reudink on 11-apr-2018 9:16:14
Co-auteur: Vermilion
Uitgever: Groothandel - Rh
 

 

who moved my cheeseWho Moved my Cheese?

 

An Amazing Way to Deal with Change in Your Work and in Your Life

 Who Moved my Cheese? is een grappig en verhelderend verhaal over vier personages in een doolhof die op zoek zijn naar een kaas om hen te voeden en vermaken. Kaas is hier een metafoor voor wat je wilt in het leven: of het nou een goede baan is, een liefdevolle relatie, geld of bezittingen, gezondheid of spirituele vrede. En het doolhof is de plaats waar je datgene zoekt: de organisatie waarvoor je werkt, je familie of de gemeenschap waarin je woont. 

Dit diepgaande boek van de bestsellerauteur Spencer Johnson gaat over inspelen op verandering, je er snel op aanpassen, ervan genieten en klaar zijn om keer op keer weer snel te veranderen. Ontdek zelf het geheim en leer hoe je kunt omgaan met verandering, zodat je minder lijdt onder stress en je meer succes hebt op je werk en in het leven.

Dit verhaal, geschreven voor alle leeftijden, kost nog geen uur om te lezen, maar de unieke inzichten kunnen je een leven lang zoet houden.

Tags: oplossingen, crisis, persoonlijk leiderschap, lerende organisaties

Wil je meer weten?

Kom dan naar een van onze kosteloze college.

 

COLLEGES

Koffie

We ontmoeten je graag voor een kop koffie om samen te ontdekken hoe we je kunnen helpen. En mocht je het fijn vinden om de ervaringen van onze klanten te weten, we brengen je graag met ze in contact!

 

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE