LetsOpp Logo V2@3x-1
WEBINARS  MASTERCLASSES  TRAININGEN  OPP APP  Alleen als het echt dringend is!

Colleges 2019: schrijf je hier in!

Terug naar de schoolbanken!

Terug naar de schoolbanken!

Tijdens onze colleges geven we je een inkijk in de gedragswetenschap 'groepsdynamica' en krijg je inzicht in hoe groepen werken. Hoe ze zichzelf kunnen tegenwerken, maar óók hoe ze juist succesvol kunnen zijn. Hoe je voorwaarden hiervoor creëert en voor welke valkuilen je moet opletten.
Dus hup, terug de schoolbanken in en neem een 'deep dive' in groepsdynamica!

COLLEGE (middag of avond)


Groepsdynamica en Collectieve Intelligentie
Over succesvolle idee-ontwikkeling van groepen en teams.
Met een wetenschappelijke onderbouwing kijken we naar wat teams en groepen succesvol maakt in hun idee-ontwikkeling en hoe je tot collectieve intelligentie komt door de dynamieken van de groep beter te leren begrijpen en beïnvloeden. Meer info via deze button:

COLLEGE GROEPSDYNAMICA

Wil jij dit voor jouw team?

Geen tijd om langs te komen? Of wil je het speciaal voor jouw team organiseren? Dan komen wij gewoon naar jou! Informeer naar de mogelijkheden op maat bij Saskia: 06-14241285  en saskiareudink@letsopp.com
"Een aanrader! College groepsdynamica van Bas en Saskia een paar weken geleden gevolgd, fantastisch. Bas neemt je mee in een heel interessante materie.'"
Saskia Schouten, Strategisch Adviseur HRM bij de Koninklijke Bibliotheek.
"Deze colleges collectieve intelligentie zijn een echte aanrader! Ik zat op het puntje van mijn stoel en ben nu "Wisdom of Crowds" aan het lezen."
Manoek Los, Digital Media Manager aan de Hogeschool van Amsterdam
"Anders denken en anders willen kijken naar zaken die zo vanzelfsprekend lijken. De oplossingsrichting voor een vraagstuk, die tot stand gekomen is door de collectieve intelligentie kan bijzonder verfrissend en verhelderend zijn. Veel dank voor deze inspirerende middag met nieuwe inzichten en mooie cases."
Alize Hofmeester, senior HR Transformation Expert Global Center of Expertise bij de ING.
LetsOpp People Question

Met de wetenschap als basis

Wanneer je echt je stakeholders betrokken wilt krijgen, vraagt dit om een nieuwe mindset en een ander vertrekpunt in hoe je de relatie met je stakeholders inricht. De ingesleten patronen van denken, organiseren en communiceren leggen we bloot in onze trainingen. Ook leggen we uit hoe je het anders kunt aanpakken, gebaseerd op het laatste wetenschappelijk onderzoek naar groepsdynamica en sociale fysica.
Door inzicht te krijgen in de wetenschappelijke achtergrond van groepsdynamica word je je bewust van denkpatronen die vaak onbewust worden gevolgd in de organisatie. Maar als die denkpatronen niet het gewenste resultaat opleveren, zal je toch iets moeten veranderen. Inzicht in groepsdynamica biedt het beste vertrekpunt.

 

Onze trainingen zijn een combinatie van kennis en concrete toepassing.  We doorlopen samen de 6 dynamieken van idee-ontwikkeling en behandelen de belangrijkste dynamieken voor succesvolle groepen. Daarnaast krijg je praktische tips en oefenen we samen een paar technieken die je direct kunt toepassen in je eigen werk.
Of je nu werkt met externe groepen, zoals burgers of bewoners, of met interne groepen, bijvoorbeeld je medewerkers! 

 

Neem contact op met Saskia Reudink voor meer informatie:
saskiareudink@letsopp.com en +31-6-14241285.