LetsOpp Logo V2@3x-1
COLLEGES  MASTERCLASSES  TRAININGEN  TOOLS  Alleen als het echt dringend is!

Mini-College

 'MTO... en nu?'

Dit mini-college staay gepland:

Donderdag 4 april in Amsterdam: MTO... en nu?!

Ben je al een keer op een van de open colleges geweest? Meld je dan aan voor het terugkomcollege.

LetsOpp College

MTO gedaan... en nu?

Daar zit je dan, met pagina's vol met MTO uitslagen! 

Je vraagt je af wat de volgende stap is.

Het aantal deelnemers is misschien niet wat je verwachtte en met de uitslagen kun je niet zoveel. Her en der wat hoger, her en der wat lager. Hoe kan het toch dat je lager scoort op dat ene onderdeel waar je juist zoveel aandacht aan hebt besteed afgelopen jaar? Wat zeggen deze cijfers eigenlijk en aan welke dingen zou jij nu moeten sleutelen in de hoop dat het een paar maanden later het gewenste effect heeft? Bovendien, hoe leggen we de verbinding tussen wat we vanuit het management in gang gaan zetten en de medewerker die de enquĂȘte heeft ingevuld?

Tevredenheid en betrokkenheid: wat is het?

Het MTO is op zijn retour. Wat we gevoelsmatig al langer weten, krijgt steeds meer wetenschappelijke onderbouwing. Nu we beter leren begrijpen hoe onze hersenpan werkt, waar mensen wel en niet op aanhaken en wat dynamieken van tevredenheid en betrokkenheid eigenlijk zijn, begrijpen we beter waarom het MTO vaak maar weinig heeft gebracht. 

Tijd voor wat inzicht!

Tijdens ons mini-college 'MTO... en nu?' leer je niet alleen hoe je je bestaande MTO effectiever kan maken, maar ook hoe je de intelligentie van je groep medewerkers beter kunt benutten terwijl je ze betrokken krijgt!  We gebruiken hiervoor onze kennis van groepsdynamica, maar ook een stukje neuro- en sociale psychologie.

Je bent van harte welkom bij dit mini-college, dat van 17u-19 u georganiseerd wordt. We zorgen voor wat drankjes en hapjes. 

Kosten voor dit mini-college zijn 25 euro excl. BTW.

Planning Mini-colleges 2019

Gedrag op de werkvloer
Woensdag 27 maart van 17:00 u tot 19:00 u
in Amsterdam

COLLEGE GEDRAG OP DE WERKVLOER


MTO...en nu?!
Donderdag 4 april van 17:00 u tot 19:00 u
in Amsterdam

COLLEGE MTO...EN NU?!

Wil je meer weten over:

Wat is betrokkenheid en tevredenheid?

Hoe je met het MTO juist het tegenovergestelde bereikt.

Waarop haakt je brein aan en waarop haakt je brein af?

Werken met wat de groep belangrijk vindt -  outside-in.

Collectieve intelligentie in jouw organisatiecultuur - hoe benut je de denkkracht van de groep?

Volg dan dit Mini-College "MTO..en nu?!".

Aanmelding Mini-Colleges

Wil jij dit voor jouw team?

Geen tijd om langs te komen? Of wil je het speciaal voor jouw team organiseren? Dan komen wij gewoon naar jou! Informeer naar de mogelijkheden op maat bij Saskia: 06-14241285  en saskiareudink@letsopp.com
"Een aanrader! College groepsdynamica van Bas en Saskia een paar weken geleden gevolgd, fantastisch. Bas neemt je mee in een heel interessante materie.'"
Saskia Schouten, Strategisch Adviseur HRM bij de Koninklijke Bibliotheek.
"Deze colleges collectieve intelligentie zijn een echte aanrader! Ik zat op het puntje van mijn stoel en ben nu "Wisdom of Crowds" aan het lezen."
Manoek Los, Digital Media Manager aan de Hogeschool van Amsterdam
"Anders denken en anders willen kijken naar zaken die zo vanzelfsprekend lijken. De oplossingsrichting voor een vraagstuk, die tot stand gekomen is door de collectieve intelligentie kan bijzonder verfrissend en verhelderend zijn. Veel dank voor deze inspirerende middag met nieuwe inzichten en mooie cases."
Alize Hofmeester, senior HR Transformation Expert Global Center of Expertise bij de ING.
LetsOpp People Question

Met de wetenschap als basis

Wanneer je echt je stakeholders betrokken wilt krijgen, vraagt dit om een nieuwe mindset en een ander vertrekpunt in hoe je de relatie met je stakeholders inricht. De ingesleten patronen van denken, organiseren en communiceren leggen we bloot in onze trainingen. Ook leggen we uit hoe je het anders kunt aanpakken, gebaseerd op het laatste wetenschappelijk onderzoek naar groepsdynamica en sociale fysica.
Door inzicht te krijgen in de wetenschappelijke achtergrond van groepsdynamica word je je bewust van denkpatronen die vaak onbewust worden gevolgd in de organisatie. Maar als die denkpatronen niet het gewenste resultaat opleveren, zal je toch iets moeten veranderen. Inzicht in groepsdynamica biedt het beste vertrekpunt.

 

Onze trainingen zijn een combinatie van kennis en concrete toepassing.  We doorlopen samen de 6 dynamieken van idee-ontwikkeling en behandelen de belangrijkste dynamieken voor succesvolle groepen. Daarnaast krijg je praktische tips en oefenen we samen een paar technieken die je direct kunt toepassen in je eigen werk.
Of je nu werkt met externe groepen, zoals burgers of bewoners, of met interne groepen, bijvoorbeeld je medewerkers! 

 

Neem contact op met Saskia Reudink voor meer informatie:
saskiareudink@letsopp.com en +31-6-14241285.