LetsOpp Logo V2@3x-1
COLLEGES  MASTERCLASSES  TRAININGEN  TOOLS  Alleen als het echt dringend is!

4-dag-09

4-daagse training Groepsdynamica
voor teams

Dé training voor de professional die zeer actief aan de slag wil met zijn persoonlijke effectiviteit in het omgaan met groepen en groepsgedrag. Bij uitstek geschikt voor teams die in transitie zijn, of groepen die in beweging gebracht moeten worden. Bijvoorbeeld voor de changemanager, participatiemanager of professional die met de Omgevingswet aan de slag gaat!
Deze 4-daagse training is een traject over maximaal 2 maanden waarin 'het kwartje' bij je gaat vallen. Je doorziet groepsdynamiek en kan er adequaat op anticiperen en handelen. Je krijgt handvatten aangereikt om met mensen van 'ik', naar 'wij' naar 'de groep' te komen. Je gaat doorzien hoe individuen zich verhouden naar de groep, hoe ze zich erdoor laten beinvloeden en zij zelf de groep beinvloeden en leert groepsleden dit zelf in te zien.
Je krijgt inzicht in de wetenschap, je leert dynamieken herkennen en erop inspelen. En uiteraard gaan we uitgebreid reflecteren op jouw rol en je eigen impact in de groep. Zo word je je eigen instrument om de groep nog effectiever te maken. Geen enkele groep, teammeeting of bijeenkomst die jou nog gaat overvallen!

Aanmelding 4-daagse training voor organisaties

De training is geschikt voor maximaal 16 mensen.
We geven de training graag bij jou op kantoor. Wil je de training op een externe lokatie? Dan zijn daar extra kosten aan verbonden, neem maar even contact op met Saskia om dat af te stemmen. 
Kosten voor deze training stemmen we met je af, afhankelijk van wat de trainingsbehoefte is van je team. We proberen zoveel mogelijk deze intensieve training op maat voor je team in te richten.
Bel of mail Saskia even voor overleg. Of plan een belafspraak in haar agenda!

 

Plan belafspraak in met Saskia

4-daagse training Groepsdynamica

Dagdeel 1

Frameworks & Normen in de groep

Kenmerken van succesvol groepsgedrag

Forward Thinking

Dagdeel 2

Wat is collectieve intelligentie?

Patroon van idee-ontwikkeling

BeÏnvloeding van de groep en conformisme

Inside-out versus outside-in

Dagdeel 3

6 dynamieken van Idee-ontwikkeling

Train de Trainer (associërend leren)

Dagdeel 4

Reflectie in Actie

LetsOpp People Smiling

 

Wil je meer weten?

Laten we dan even bellen met elkaar en kunnen we samen ontdekken of deze 4-daagse training bijdraagt aan jouw verwachtingen.

 

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE