LetsOpp Logo V2@3x-1
COLLEGES  MASTERCLASSES  TRAININGEN  TOOLS  Alleen als het echt dringend is!

1-daagse training Groepsdynamica
voor teams en organisaties

Groepsdynamica in 1 dag:
Tijdens de 1-daagse training nemen we jou, en je club collega's,  eerst mee de wetenschap in. Je krijgt inzicht in de eigen organisatie-vanzelfsprekendheden die je, met kennis van groepsdynamica, gaat uitdagen. Je wordt geprikkeld om met een frisse blik naar je organisatie (en je stakeholders!) te kijken en je krijgt praktische tips mee om aan de slag te kunnen gaan.
In het middagprogramma gaan we aan de slag met de belangrijkste oefening voor collectieve intelligentie en succesvol groepsgedrag, namelijk die van Forward Thinking.  Nadat je eerst deelneemt aan deze oefening, leer je deze daarna te begeleiden zodat je deze zelf kunt toepassen in je team. 
De training is geschikt voor maximaal 20 mensen. We geven de training graag bij jou op kantoor. Kosten voor de training zijn dan €1500 excl. BTW.
Wil je de training op een externe lokatie? Dan zijn daar extra kosten aan verbonden, neem maar even contact op met Saskia om dat af te stemmen. 

Leerdoelen van de 1-daagse training:

Basisregels Groepsdynamica

Beïnvloeding en emoties binnen team en groepen

Collectieve intelligentie

Waarom mensen 'ja' zeggen en 'nee' doen?

Idee-ontwikkeling: vooruitkijken ipv terugkijken

Hoe mensen leren binnen team en groepen

Normen en gedrag van teams en groepen

Betrokkenheid, tevreden en loyaliteit, hoe werkt dat?

LetsOpp People Smiling

 

Wil je meer weten?

Laten we dan even bellen met elkaar en kunnen we samen ontdekken of deze 1-daagse training bijdraagt aan jouw verwachtingen.

 

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE